Em fa molta il·lusió escriure aquesta entrada al bloc per anunciar-vos que aquest dijous 3 de març a les 12:30h., a l’aula 201 de la facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL (plaça Joan Coromines), tindrà lloc la lectura de la meva tesi doctoral: «Usos periodísticos de Twitter. Una comparativa entre redacciones tradicionales y digitales en Catalunya y Bélgica».

En aquest bloc he deixat algunes reflexions sobre els interessos i els resultats de la meva recerca. Tot sigui dit de pas, he fet menys entrades de les que voldria. A partir d’ara em proposo escriure més sovint i seguir compartint i debatint amb vosaltres reflexions al voltant de la Comunicació digital.

Tots els que vulgueu venir a la defensa de la tesi, esteu més que convidats. Per a més informació, us dirigeixo a la web de la facultat.