* Article publicat a La revista de Blanquerna el gener de 2014

La pràctica esportiva està en auge. Cada cop més persones surten a pedalar, córrer o nedar els caps de setmana. Aquests hàbits responen a la interiorització dels trets de les societats modernes: ser productius fins als últims dies de la vida, perseguir el desig de l’eterna joventut i fer-ho de manera individual i, sobretot, al marge de qualsevol institució. L’afany de superar-se un mateix és, segons els experts consultats, la principal motivació dels esportistes. Una de les tendències més significatives dels últims anys és assolir reptes cada vegada més difícils. Prova d’això, els 26 nous triatlons que es van crear durant el 2013. Els que es marquen aquestes fites recorren als professionals, com ara entrenadors personals, fisioterapeutes i nutricionistes, per aconseguir els millors resultats.

Si vols llegir l’article complet, fes clic aquí.