Volia compartir en aquest blog una bona notícia. El jurat del Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal, atorgat per l’Assossiació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) i patrocinat per CaixaBank, ha decidit escollir el projecte “Usos de les xarxes socials a la premsa local i comarcal: reptes i oportunitats per a l’empresa periodística” com a guanyador. El projecte ha estat coordinat per una servidora, i compta amb un magnífic equip interuniversitari format per Alex Araujo Batlle (Universitat Pompeu Fabra), Cristina Martorell Castellano (Universitat Ramon Llull) i Ariadna Fernández Planells (Universitat Pompeu Fabra).

El projecte proposa estudiar la presència dels mitjans locals i comarcals a les plataformes socials a partir d’una metodologia contrastada i en base als resultats obtinguts, fer una guia pràctica d’ús professional on quedin recollides les millors pràctiques. Anirem informant a través d’aquest blog sobre l’evolució del projecte.

Gràcies al jurat, a l’ACPC, a l’equip investigador i a tots aquells que ja fa uns quants anys m’acompanyeu en l’estudi de les xarxes socials a les empreses periodístiques. Moltes gràcies!